Nezařazené

Cestovanie a skrášľovacie produkty

Cestovanie sa stalo životným štýlom mnohých ľudí. Napriek tomu, že sa snažíte myslieť v prvom rade na to, ako sa dostať z jedného miesta na to druhé, keď patríte k nežnejšiemu pohlaviu, veľmi dobre viete, že ide aj o iné veci a nielen o to, ako sa premiestňovať. Mnohé ženy chcú na cestách aj nejako vyzerať. A nie, nie je v tom nič povrchné, len jednoducho potrebujú vedieť, čo by si mali do svojho batohu pribaliť, aby sa cítili stále krásne. Je jasné, že počas cestovania sa viac ocitnú v situáciách, kedy vzhľad vôbec nebudú musieť riešiť, no napriek tomu sa občas chcú zapáčiť, nemáme pravdu?
cestovní pas
Ak chcete riešiť váš vzhľad, musíte myslieť na podmienky, do akých idete. Ak idete do tepla, je jasné, že so sebou nebudete ťahať neskutočne veľa šminiek, pretože by sa vám pri vysokých teplotách na tvári aj tak len roztiekli.
fotografování hory
Ak však chcete vedieť, čo by nemalo chýbať vo vašej kozmetickej taške, keď sa chystáte na cestovanie, nie je to také zložité, ako sa zdá. Ako sme spomínali, zabudnite na to, že si budete robiť veľmi prepracovaný make up. To sa vám ani vôbec neoplatí, pretože nech budete robiť, čo len chcete aj tak skončíte pri tom, že vaša tvár nebude vyzerať vábne. Čo by však teda nemalo chýbať vo vašej skrášľovacej taške?

1. Zrkadielko
Asi to znie hlúpo, no možno sa dostanete do situácie, kedy budete malé príručné zrkadielko priam nevyhnutne potrebovať a určite vám pomôže, ak ho budete mať stále pri sebe. Verte preto práve tomu, že bez neho sa nepohnete.

2. Korektor
Nikdy neviete, kedy sa na vašej tvári vyskytne nejaká vyrážka, ktorú budete musieť zakryť. Vezmite si teda niečo, čo ju úspešne zamaskuje.

3. Vodeodolná maskara
More, slnko a pot? Bez vodeodolnej maskary to vaše oči jednoznačne nedajú. Ešte šťastie, že máme k dispozícii takéto vymoženosti, no nemáme pravdu?

4. Rúž
Ak sa chystáte na špeciálnu príležitosť, nemusíte mať vymaľované oči. Stačí jeden presne sediaci rúž, ktorý z vás vytvorí hotovú bohyňu, no nie?